Web Analytics Made Easy - Statcounter

نشریه ال پائیس با تیتر "موافقت سنا با محدودیت اقدام نظامی ترامپ علیه ایران" در نسخه دیجیتالی و هم در نسخه چاپی خود به این موضوع پرداخت و نوشت سنای آمریکا لایحه ای را به تصویب رساند که رئیس جمهوری را وادار می کند مجوز علنی کنگره را پیش از فرمان حملات آینده به ایران اخذ کند.

نشریه آ.ب.ث نیز این خبر را تحت عنوان "تصویب ممنوعیت حمله جدید ترامپ به ایران" چاپ کرد اما در تیتر دوم "هنوز دلایل روشنی برای ترور سلیمانی اعلام نشده" را نیز به آن اختصاص داد و ذیل آن با انتشار عکسی از سردار سلیمانی نوشت که دلیل اصلی مانور کنگره برای محدود کردن قدرت نظامی رئیس جمهوری، فرمان قتل ژنرال ایرانی توسط ترامپ بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بر اساس این گزارش، دلایل تصمیم قتل این ژنرال نامشخص است زیرا ترامپ در آغاز گفت که او قصد داشت سفارت آمریکا در عراق را بمباران کند و بعدها در یک سخنرانی انتخاباتی تعداد سفارتخانه ها را به ۴ مورد بالا برد. پمپئو نیز همین روایت را در باره دلیل قتل این ژنرال اعلام کرد.

نشریه لاوانگواردیا با تیتر "سنای آمریکا مخفی کاری ترامپ در قتل سلیمانی را محکوم می کند" در این باره نوشت: "حمایت ۸ جمهوریخواه، به سنای آمریکا اجازه داد این لایحه را برای متوقف کردن ترامپ در برابر ایران تصویب کند. دلیل اتخاذ این اقدام عصبانیت ناشی از مخفی کاری کاخ سفید در انجام قتل گزینشی ژنرال سلیمانی در حمله ای بود که موجب مرگ المهندس نفر دوم شبه نظامیان شیعه عراق شد و البته دلیل دیگر نیز هراس از وقوع عملیاتی است که موجب درگیری وسیع تر شود.

نشریه ونته مینوتوس (۲۰ دقیقه) در خبر خود با عنوان "سنای آمریکا ترامپ را به چالش می کشد" نوشت که کار سنا ضربه سختی به قدرت رئیس جمهوری به شمار می رود. حمایت سناتورهای محافظه کار از این لایحه قانونی به دلیل آشکار شدن عدم موافقت برخی جمهوریخواهان با سیاست ترامپ در برابر ایران به خصوص تصمیم وی برای قتل ژنرال ایرانی که در کشورش یک قهرمان به شمار می رود، از اهمیت بسیاری برخوردار است.

برچسب‌ها سنای آمریکا ترامپ

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سنای آمریکا ترامپ سنای آمریکا ترامپ سنای آمریکا رئیس جمهوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۹۷۷۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چین از اتحادیه اروپا می‌خواهد تا سیاست‌های تجاری «تبعیض آمیز» را متوقف کند

شورای ارتقای تجارت بین‌المللی چین (CCPIT) امروز یکشنبه از اتحادیه اروپا خواست تا به بهبود و بهینه‌سازی محیط تجاری ادامه دهد، شرایط عادلانه را برای سرمایه‌گذاری خارجی فراهم کند و سیاست‌های تبعیض‌آمیز را تحت عنوان «ریسک زدایی» متوقف کند. "

اتحادیه اروپا چین را به دامپینگ (قیمت شکنی)، ارائه یارانه‌های بیش از حد به شرکت‌های داخلی و چندین عمل ناعادلانه دیگر متهم می‌کند.

شورای ارتقای تجارت بین‌المللی چین اضافه کرد که چین آماده است همکاری خود را در زمینه تغییرات آب و هوایی با اتحادیه اروپا تعمیق بخشد. 

این آژانس گفت: چین مایل به همکاری با اتحادیه اروپا برای تعمیق برنامه ریزی و همکاری در مذاکرات بین المللی آب و هوا، سازگاری بازار کربن با تغییرات اقلیمی، و سرمایه گذاری و تامین مالی آب و هوا است.

پیشتر، «وانگ یی» وزیر امور خارجه چین در جریان گفتگو با همتای آمریکایی خود «آنتونی بلینکن» که با هدف حل و فصل اختلافات تجاری و سیاسی میان دو قدرت به پکن سفر کرده است، اظهار داشت: ایالات متحده مانع توسعه چین می‌شود.

روابط پکن و واشنگتن در سال گذشته با فراز و نشیب‌هایی از جمله حادثه بالن‌های بدون سرنشین و دیدار مخفیانه تسای اینگ ون رهبر سابق تایوان در آمریکا همراه بوده است.

واشنگتن که در حال حاضر روابط پر تنشی را با پکن به ویژه بر سر موضوع تایوان سپری می‌کند، بار‌ها از متحدان اروپایی‌اش خواسته است که فشار بر چین را افزایش دهند تا مانع کمک آن به روسیه شوند.

ایالات متحده مدعی است که کمک چین به روسیه شامل مواد و فناوری برای ساخت موشک، پهپاد، تانک و هواپیما و سایر افزار‌های کلیدی دیگر است.

این درحالی است که آمریکا و کشور‌های غربی از آغاز جنگ روسیه و اوکراین در فوریه ۲۰۲۲، صد‌ها میلیارد دلار کمک به کی‌یف ارائه کرده‌اند. کمک‌های نظامی به اوکراین با مهمات توپخانه و آموزش آغاز شد و اکنون این کمک‌ها به تانک، سامانه‌های دفاع هوایی پیشرفته، موشک‌ها و مهمات خوشه‌ای گسترش یافته است.

سخنگوی وزارت امور خارجه چین پیشتر اعلام کرد که این کشور قاطعانه اتهامات بی‌اساس آمریکا را درباره مبادلات تجاری و اقتصادی معمول خود با روسیه رد می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل بین‌الملل

دیگر خبرها

  • انگیزه پنهان آمریکا در مخالفت با تجمع‌های دانشجویی
  • چین از اتحادیه اروپا می‌خواهد تا سیاست‌های تجاری «تبعیض آمیز» را متوقف کند
  • چراغ سبز پپ به ستاره سیتی: به بارسا برو!
  • سلیمانی عملیات‌هایی داشته که هیچ ژنرال آمریکایی نداشته!
  • سیل انتقادها به رئیس دانشگاه کلمبیا به دلیل سرکوب معترضان
  • دیپلمات ایرانی: فراموش نکنیم جنگ آمریکا علیه ویتنام را جنبش دانشجویی متوقف کرد
  • اعلام تحریم‌های جدید آمریکا و انگلیس علیه ایران/ افتتاح سرکنسولگری ارمنستان در تبریز/ افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان/ تکذیب ازسرگیری مذاکرات با عربستان از سوی انصارالله
  • اعلام تحریم‌های جدید آمریکا و انگلیس علیه ایران/ افتتاح سرکنسولگری ارمنستان در تبریز/ افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان/ تکذیب از سرگیری مذاکرات با عربستان از سوی انصارالله
  • طرح مشاوران ترامپ برای مجازات کشور‌هایی که دلار را کنار می‌گذارند
  • (ویدیو) ژنرال سابق اسرائیلی: فکر نمی‌کردیم ایران با موشک‌هایش به ما حمله کند