Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ رئیس مرکز مطالعات راهبردی ارتش ‌با برشمردن استراتژی‌های مهم حاج قاسم در سوریه و عراق گفت: شهید سلیمانی با تشکیل نیروهای داوطلب مردمی و تشکیل دژ دفاعی این کشورها را از دست داعش نجات داد. - اخبار استانها -

به گزارش  خبرگزاری تسنیم از لنجان، امیرسرتیپ احمدرضا پوردستان شامگاه جمعه در جمع مردم شهرستان لنجان اظهار داشت: استاد مطهری امام حسین (ع) را الگوی آزادگان جهان و شخصیتی بزرگ با روح بزرگ معرفی کرد و معتقد بود اگر سر این امام همام از بدنشان جدا شده و بالای نیزه و بدنشان زیر پای اسبان قرار می‌گیرد توان روح بزرگ ایشان است که حاضر نشدند در برابر دشمنان اسلام سرخم کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و شهدای ما درس آموخته مکتب امام حسین (ع) هستند، افزود: سید حسن نصرالله چنین نقل می‌کند، حاج قاسم سلیمانی شخصیتی بود که با شجاعت در میدان عمل حضور می‌یافت و به دهان مرگ وارد می‌شد.

رئیس مرکز مطالعات و تحقیقات راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران حاج قاسم سلیمانی را مدیری جهادی و میدانی دانست و تصریح کرد: دبیرکل حزب الله لبنان می‌گوید ما با حاج قاسم سلیمانی در همه امور هم‌نظر بودیم اما در یک موضوع اختلاف نظر داشتیم و آن اختلاف نظر بر این بود که ما اعلام می‌کردیم شما فرمانده سپاه قدس هستید و حوزه کاری شما در سوریه، یمن، عراق و... است و می‌توانید از تهران امور را اداره کنید اما ایشان در هر درگیری که وجود داشت در منطقه حضور پیدا می‌کردند.

وی بیان کرد: سید حسن نصرالله در جایی دیگر در خصوص شخصیت حاج قاسم سلیمانی نقل می‌کند که حاج قاسم در برابر خواب، درد و... بسیار مقاوم بودند و در همه حال در میدان عمل حضور پیدا می‌کردند و در زمانی که داعش با پشتیبانی فراوان با استراتژی ایجاد وحشت به بغداد حمله کرد حتی یک نفر در موصل در برابر آنها مقاومت نمی‌کرد.

امیر پوردستان گفت: موصل یک شهر نظامی است که چندین پادگان نظامی را در دل خود جای داده اما در زمان حمله داعش یک فشنگ علیه داعش شلیک نمی‌شد و داعش بیش از یک هزار و800 جوان را قتل عام کرده و پایگاه اسپایکر را به تسخیر خود در آورد.

وی افزود: داعش با ایجاد رعب و وحشت در دو محور، عملیات خود را آغاز کرد. یک محور به سمت عراق و محور دیگر به سمت سامرا، از این رو آیت الله سیستانی فرمان جهاد داده بودند و مردم پای کار آمدند اما این افراد آموزش خاص نظامی فرا نگرفته بودند و در این حال داعش به شمال عراق رسید و نوری مالکی با احساس خطر با نماینده سفارت آمریکا تماس گرفت و درخواست کمک کرد اما آنان در پاسخ وی گفتند طی 6 ماه آینده پاسخ درخواست شما را خواهیم داد.

رئیس مرکز مطالعات راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: نوری مالکی پس از ناامید شدن از کمک آمریکایی‌ها، با سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی تماس می‌گیرد و این سرباز مطیع ولایت در پاسخ نوری مالکی مطرح می‌کند باید از فرمانده خود دستور بگیرم و پس از تماس با بیت مقام معظم رهبری، معظم له دستور می‌دهند سریعا در منطقه حضور پیدا کنید.

وی اظهارداشت: حاج قاسم سلیمانی پس از کسب تکلیف از مقام معظم رهبری با تعدادی از فرماندهان سپاه قدس سریعا در بغداد حضور پیدا کرده و در گام نخست نیروهای داوطلب مردمی و تعداد نیروی ارتش باقی مانده عراق را  ساماندهی کرده و اجازه ورود داعش به شهر را نمی‌دهد.پس از آن سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی سریعا خود را به سامرا رسانده با تشکیل دژ دفاعی با کمک نیروهای داوطلب مردمی اجازه پیش روی به نیروهای داعش را نمی‌دهد.

وی با بیان اینکه حاج قاسم 20 سال با حزب‌الله لبنان همکاری داشتند، تصریح کرد: با وجود شرایطی ناامن، این شهید والامقام نزد سید حسن نصرالله رفته و از دبیرکل حزب الله درخواست 120 فرمانده جهادی می‌کند و در کمترین زمان ممکن در طول چند ساعت بیش از 50 فرمانده جهادی خود را به فرودگاه رسانده و به عراق باز می‌گردد تا با آموزش نیروهای داوطلب این فرماندهان آنان را هدایت کند.

رئیس مرکز مطالعات و تحقیقات راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه هر کجا استغاثه مسلمانی بلند باشد حاج قاسم سلیمانی با پیروی از پیامبر اکرم (ص) در آنجا حاضر می‌شدند، گفت: حاج قاسم سلیمانی از دبیرکل حزب الله قول گرفت، در کمترین زمان ممکن تعداد دیگری از فرماندهان جهادی را به عراق اعزام کند و نباید فراموش کرد در طول 20 سالی که حاج قاسم سلیمانی با حزب الله لبنان همکاری داشت حتی یک خواسته نیز از آنان نداشتد و تنها خواسته ایشان نیز برای جمهوری اسلامی ایران نبود و برای کمک به مردم عراق و حفظ حرمین شریفین بود.

وی حاج قاسم سلیمانی را مالک اشتر نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران دانست و عنوان کرد: سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی بدون اذن مقام معظم رهبری قدم از قدم بر نمی‌داشت و نقل می‌کنند زمانی ایشان برای ماموریت اعزام می‌شدند معظم له برای این شهید والا مقام دعای ویژه می‌کردند و زمانی که به مقام شهادت نائل آمدند همه اشکهای مقام معظم رهبری را در فراق ایشان شاهد بودیم.

امیرپوردستان بیان کرد: مقام معظم رهبری در وصف سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی فرمودند که سردار سلیمانی هر زمان گزارش می‌دادند قلبا و زبانا او را تحسین می‌کردم اما امروز در برابر عظمت کاری که ایشان کرده تعظیم می‌کنم و این سخنان معظم له نشان می‌دهند حرکت حاج قاسم سلیمانی در مسیر ولایت است.

امیرپوردستان: با بالگرد بالای سر داعش رفتمورامین| امیرپوردستان: شمارش معکوس برای نابودی رژیم صهیونیستی آغاز شده است

وی افزود: حاج قاسم سلیمانی ابعاد دیگری نیز دارند، ایشان فرمانده‌ای راهبردی بودند و علاوه بر تخصص درمباحث نظامی یک دیپلمات برجسته به شمار می‌آمد و این قابلیت و توانمندی ایشان به گونه‌ای بود که اندیشه‌های نظامی و سیاسی را تلفیق کرده و با تحلیل، محیط بهترین راهبرد را اتخاذ می‌کردند و سبب فلج شدند دشمنان می شدند.

رئیس مرکز مطالعات و تحقیقات راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران تصریح کرد: عمده نظامیان برجسته جهان حاج قاسم سلیمانی را برترین ژنرال قرن لقب داده و تعداد دیگری نیز ایشان را فرمانده سایه‌ها می‌دانستند و باید گفت تصمیمات و مدیریت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی منطقه را تحت تاثیر قرار می‌داد.

وی عنوان کرد: نقطه عطف بیانیه گام دوم انقلاب تولد نوین اسلامی و طلوع خورشید ولایت عظیمی است. پی‌ریزی تمدن اسلامی را امام خمینی(ره) انجام دادند و پیروزی انقلاب اسلامی و تشکیل نظام اسلامی زمینه‌ساز تمدن اسلامی شد و با سکانداری مقام معظم رهبری این مسیر در حال سپری شدن است.

امیر پوردستان پی‌ریزی ارتش حضرت بقیه الله الاعظم (عج) را یکی از اقدامات راهبردی حاج قاسم سلیمانی دانست و بیان کرد:  تمدن نوین اسلامی بدون پشتیبانی ارتش و نیروی نظامی نمی‌تواند مسیر خود را طی کند و حاج قاسم سلیمانی پی‌ریزی آن را با جذب نیروهایی مرکب از ایران، عراق، سوریه، پاکستان، هند و... با مذاهب شیعه، سنی، مسیحی و ... کردند.

وی اظهار داشت: سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی شش ارتش را در منطقه به عرض هزار کیلومتر تشکیل دادند و هرکس قصد داشته باشد به ایران اسلامی نزدیک شود باید از این دژ تشکیل شده عبور کند و این مسئله نشان از تشکیل ارتش حضرت بقیه الله الاعظم (عج) است.

امیرپوردستان افزود: توسعه و گسترش فرهنگ بسیج در کشورهای محور مقاومت یکی دیگر از اقدامات راهبری حاج قاسم سلیمانی به شمار می‌آید و زمانی که داعش عملیات خود را آغاز کرد، ارتش سوریه و عراق از هم پاشید و ارتشی در اختیار نداشتند، اما با حضور حاج قاسم سلیمانی فرهنگ بسیج را در این کشورها جاری ساخت.

وی تصریح کرد: سردار شهید همدانی مسئولیت قوات الدفاع الوطنی را در سوره برعهده گرفتند و بسیج را در این کشور ساماندهی کردند، در کشور عراق نیز این مسئولیت به شهید ابومهدی المهندس سپرده شد و حشدالشعبی را در کشور عراق تشکیل دادند و با سازماندهی نیروهای مردمی ارتش این کشورها جان دوباره‌ای گرفتند و داعش مجبور به عقب نشینی شد.

رئیس مرکز مطالعات و تحقیقات راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران عنوان کرد: ایجاد موازنه وحشت برای رژیم صهیونیستی یکی دیگر از اقدامات راهبری حاج قاسم سلیمانی به شمار می آید و در سال 1998 که ایشان به عنوان سپاه قدس منصوب شده بودند، اسرائیلی‌ها هر زمان قصد داشتند اقدام به موشک باران می کردند اما با حضور حاج قاسم سلیمانی و کمک حزب الله انتقال آموزش انجام گرفت و شاهد تولید موشک، پهباد، سلاح ضد زره و... توسط حزب الله بودیم و با ایجاد این ظرفیت رژیم صهیونیستی با شلیک یک موشک دهها موشک در پاسخ خود دریافت می‌کردند.

وی ناکام گذاشتن آمریکایی‌ها در اجرای طرح خاورمیانه جدید یکی دیگر از اقدامات راهبری حاج قاسم سلیمانی دانست و بیان کرد: نخست وزیر رژیم صهیونیستی طرح را تحت عنوان خاورمیانه جدید ارائه کرد، مبنی براینکه آمایش کشورهای غرب آسیا و شمال آفریقا باید تغییر کند و این طرح در سال 2005 توسط کاندولیزا رایس اعلام شد.

امیر پورستان خاطرنشان کرد: در این طرح همه کشورهای منطقه از مدیترانه تا مرز چین باید تکه تکه شده و به کشورهای کوچک تقسیم می‌شدند و این اقدام سبب می‌شد تهدیدی برای رژیم صهیونیستی نباشند و از سوی دیگر با تکه تکه شدن کشورها علاوه بر تغییر فرهنگ‌ها نیازهای جدید ایجاد می‌شود و این مسئله باعث به چرخش درآمدن چرخ کارخانه‌های کشورهای آمریکایی و اروپایی می‌شد.

 وی گفت: این جراحی باید توسط نیروهای داعش با ایجاد جنگ داخلی انجام می‌شد اما حاج قاسم با ورود خود با شکست داعش طرحی که آمریکا 7 تریلیون دلار هزینه به همراه داشت را خنثی کرد با شکست سنگین مواجه ساخت. حاج قاسم سلیمانی حزب الله را به یک نیروی منطقه‌ای مبدل ساخت که ثمرات بسیاری را نیز به همراه داشته است.

انتهای پیام/163/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی مقام معظم رهبری رژیم صهیونیستی نیروهای داوطلب حضور پیدا حزب الله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۳۰۷۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رکوردار بالاترین پرواز با بالگرد در جهان به روایت آسمان غرب

هشتم اردیبهشت، سالروز شهادت قهرمانی است که رکوردار بالاترین پرواز با بالگرد در جهان است و محمد عسگری در فیلم سینمایی« آسمان غرب» که این روزها روی پرده سینما در حال اکران بوده، به روایت مقطع کوتاهی از زندگی او می‎پردازد؛ این کارگردان در گفت‌وگو با ایمنا از عشق به وطن شهید علی‌اکبر شیرودی می‌گوید.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، این برای چندمین بار است که دیالوگ‌های طلایی میلاد کی‌مرام در نقش شهید شیرودی، تماشاگران را سر وجد آورده است «چه جوری وایسم و ببینم، خاکم رو دارند می‌گیرند، زن و بچه مردم رو می‌کشند، به ناموسمون دارند، تجاوز می‌کنند، نمی تونم، الان باید وایسیم و دفاع کنیم.»

جادوی سینما در روایت قهرمانان این بار هم مؤثر افتاده است و همه مجذوب فیلمی شده‌اند که به بازخوانی تحولات روزهای ابتدایی آغاز جنگ تحمیلی و نقش آفرینی خلبانان هوانیروز در دفاع از میهن تمرکز دارد.

در دو سه روز ابتدایی پس از حمله نیروهای بعث عراق به خاک ایران، علی‌اکبر شیرودی به همراه جمع اندکی از همراهانش در نیروی هوایی تن به دستورات بالا نمی‌دهد و ترجیح می‌دهد نسبت به آن تمرد کنند! همین تمرد از یک دستور نظامی اما تأثیری شگرف بر ادامه تحولات جنگ می‌گذارد.

«آسمان غرب» تلاش کرده است تا این چند روز ملتهب را به تصویر در آورد و روایتی از قهرمانی را به تصویر بکشد که جانش را در راه وطن و مردمش فدا کرد و امروز کلمه شهید کنار اسمش نصب شده است.

محمد عسگری، کارگردان این فیلم به دنبال روایت بزرگ‌مردی است که ستاره درخشان جنگ‌های کردستان نام گرفته بود و به گفته شهید «ولی الله فلاحی» رئیس وقت ستاد مشترک ارتش جمهوری اسلامی: «ناجی غرب و فاتح گردنه‌ها و ارتفاعات آریا، بازی دراز، میمک، دشت ذهاب و پادگان ابوذر بود. او غیرممکن‌ها را ممکن ساخت».

شهید شیرودی همچون آهن‌ربایی است که آدم‌ها را به خود جذب می‌کند

عسگری در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا از مازندران درباره انتخاب موضوع فیلم‌نامه‌اش که درباره یک مقطع کوتاه از زندگی شهید شیرودی است، می‌گوید: در یک بخش به لحاظ فنی برای هر کارگردانی جذاب است که در آسمان کارگردانی کند، حالا به واسطه هر چیزی که ممکن است یک هواپیما یا یک بالگرد باشد اما در بخش شخصیت، شیرودی یک شخصیت آهن‌ربا گونه‌ای است که آدم را جذب خودش می‌کند.

وی می‌افزاید: به‌ویژه در این دوره زمانه ما، اینکه یک نفری به‌خاطر غیرتی که به وطنش، خاکش، مردمش، ناموسش، خانواده‌اش و نظامش و هر آنچه فکر می‌کنید دارد، در یک موضوعاتی گنجانده می‌شود که یک آدمی دادخواه و عدالت‌خواه باشد تا پشت مردمش باشد و این روحیه برای من روحیه جذابی است؛ اینکه وجوه اصلی یک قهرمان را در خود دارد.

کارگردان آسمان غرب با بیان اینکه این دلایل موجب انتخاب این شخصیت شد، ادامه می‌دهد: زمانی که دیدم سوژه مناسبی است، آن را انتخاب کردم، ضمن اینکه برهه زمانی را که به آن در فیلمنامه پرداختم، به مانند خورشیدی دیدم که به واسطه عمل آن‌ها می‌درخشید اما گذر زمان روی آن سایه انداخته بود.

عسگری اضافه می‌کند: رخداد دراماتیک و حماسه گونه‌ای که در روزهای ابتدای جنگ انجام می‌دهند و ارتش سازمان درستی نداشت و سپاه تازه داشت، شکل و قوت می‌گرفت و این ماجرا باعث می‌شود تا شرایط ویژه‌ای پیدا کند و این‌ها باعث می‌شود تا مرا بتواند برای ساخت موضوعی جذب کند که انجام هم شد.

آسمان غرب، نمونه‌ای از تمام آسمان ایران است

کارگردان نامی چهل‌ودومین جشنواره فیلم فجر با اشاره به شناختش از شهید شیرودی قبل از آغاز ساخت فیلم می‌گوید: اطلاعاتم در این مورد شهید، اطلاعات محدودی بود که دیگران هم دارند، اما آنچه در ساخت این فیلم کمک کرد، گفت‌وگوهای میدانی با هم‌رزمان شهید بود، ضمن اینکه مطالعات و اتفاقاتی که در آن برهه از زمان رخ داد، بخشی از ساخت فیلم‌نامه بوده است.

وی می‌افزاید: حضور میدانی در سرپل ذهاب، پادگان ابوذر و اتفاقات آنجا و همچنین گفت‌وگو با روستاییانی که در آن دوران از زمان و اینکه چرا آن کارها را در آنجا انجام داد، موجب شد تا فیلم‌نامه نوشته شود و به این شهید مجذوب شوم.

کارگردان اولین فیلم حوزه مقاومت به نام «اتاقک گلی» درباره انتخاب فیلم دومش به نام آسمان غرب می‌گوید: دلیل این نام به این خاطر بود که این موضوع در غرب کشور اتفاق افتاد و در آسمان، البته آسمان غرب نمونه‌ای از تمام آسمان ایران است و معطوف به غرب کشور نیست، قطعاً در جنوب کشور هم همین‌طور بوده است، به‌هرحال ما قهرمانانی را داریم که به عنوان خلبان هستند و قهرمانی آنها در آسمان بوده است، حالا چه خلبان هواپیمای جنگی، بالگرد یا سایر که در روزهای جنگ مأموریت‌های و پروازهای خاص و خطیر خودشان را داشتند.

عسگری با اشاره به استقبال مردم از اکران این فیلم روی پرده‌های سینما ادامه می‌دهد: یک اشتباهی در فیلم‌های ما اتفاق افتاده است و آن این است که عنوانی روی فیلمی گذاشته می‌شود، مثلاً عنوان شیرودی یا قهرمان یک شخصیت کشوری یعنی زندگی آن، در صورتی که در این فیلم این‌طور نیست، این فیلم رخدادی از روزهای نخست جنگ است که بر حسب اتفاق علی‌اکبر شیرودی قهرمان آن روزها بودند، به‌خاطر همین برخی می‌آیند و می‌گویند که چرا معنویات شیرودی را نشان ندادید، در واقع اشتباه محض است که بخواهیم در ۱۰۰ دقیقه تمام آنچه را که شهید شیرودی بوده است، به نمایش درآوریم.

وی اضافه می‌کند: در این فیلم جنگندگی یا همان غیرت به وطن و جوهر انسانیت و اخلاق شهید شیرودی به نمایش در آمده است، شخصیتی که قهرمان ما در برهه‌ای از زمان بوده است و بزرگان از او به عنوان «مالک اشتر» زمانه اسم می‌برند و آن به‌خاطر سلحشوری و جنگندگی بوده است.

علاقه شهید شیرودی به حضرت امام راحل

کارگردان آسمان غرب ادامه می‌دهد: نکته اول درباره روایت این فیلم به‌خاطر سلحشوری، جنگندگی و قصه این سلحشوری‌ها در آن دوره زمانه بوده است و نکته دیگر در مورد معنویات و خانواده شیرودی است که شما به عنوان یک فیلم‌نامه‌نویس به یک زاویه‌ای نگاه می‌کنید و آن شخصیت و جوهره شیرودی محسوب می‌شود و آن ویژگی در جوان و نوجوان امروزی ملاک است و این قهرمان شجاع را دوست دارند و شما می‌خواهید آن را به جوان امروز نشان دهید، بنابراین باید به زبان روز به جوان امروز رساند.

وی تاکید می‌کند: هر چیزی باید زبان سینما باشد به عنوان مثال در این فیلم در یک جایی به امام و بنیان‌گذار جمهوری اسلامی شیرودی ایمان دارد و ابزار شیرودی و هر چیزی را که برجستگی شیرودی می‌بینید در بالگرد است؛ عکس امام را به آن می‌چسباند و به آن آهن بی‌خاصیت به لحاظ مفهومی جان می‌دهد و این همان زبان سینماست، که نوجوان و جوان سینما را دوست دارد.

عسگری با بیان اینکه با حضور در برخی از اکران فیلم در سینماها می‌بینیم که نوجوان و جوان با صوت و سرافرازی شیفته شیرودی می‌شوند و این نشانه خوب از نوع ارتباط جوان امروز با این قهرمانان است، می‌گوید: برخی فیلم‌ها مثل موقعیت مهدی که خانواده فرمانده جنگ را مورد بررسی قرار می‌دهد و هدف آن مشخص است و هدف فیلم شیرودی مقاومت، ایستادگی شیرودی و هم‌رزمانش در آن روزهای نخست جنگ است و این تفاوت بین ساخت فیلم‌هاست و مطمئناً در یک فیلم ۱۰۰ دقیقه‌ای نمی‌توان تمام وجوهات یک شخصیت مهم را مطرح کنید، شخصیتی که زمان خبر شهادتش به حضرت امام (ره) رسید، ایشان یک ربع به فکر رفتند و با اینکه درباره همه شهدا می‌گفتند خدا آنها را بیامرزد، اما درباره شهید شیرودی گفتند که او آمرزیده است، یا مقام معظم رهبری درباره این بزرگ‌مرد فرمودند که شیرودی، اولین نظامی بود که به او اقتدا کردم.

کد خبر 748225

دیگر خبرها

  • مسئول «پلیس اسلامی داعش» در عراق به دام افتاد
  • مردمی کردن بازسازی عتبات، ایده‌ شهید حاج قاسم سلیمانی بود
  • روایت شاهدان عینی از لحظات درگیری و شهادت حمیدرضا الداغی + فیلم
  • رکورددار بالاترین پرواز با بالگرد در جهان به روایت آسمان غرب
  • رکوردار بالاترین پرواز با بالگرد در جهان به روایت آسمان غرب
  • یادواره شهید دانشجو در روستای داربیدخون
  • یادواره شهید دانشجو در خانوک
  • عکس | بازوبند پهلوانی به فرمانده ناوگروه ۸۶ ارتش اعطا شد
  • هر تهدیدی علیه ایران را در نطفه خفه خواهیم کرد
  • دشمنان شکست خورده در حال تدارک استراتژی جدید برای ضربه زدن به نظام هستند